Våra Medarbetare

Managing director Per StrömbergPer Strömberg

Managing director
per@activeski.se

Per är utbildad vid idrottshögskolan, GIH i Stockholm, och har arbetat som idrottslärare. Det var under perioden som idrottslärare som han började anordna skidresor för eleverna. Kittelfjäll var då det självklara resmålet och idag drygt 15 år senare, är fortfarande Kittelfjäll tillsammans med andra orter i Skandinavien, Alperna och Japan en del av Active Ski Travels destinationsutbud. Per arbetar administrativt med företagets produktutveckling och form. Företaget har en personlig känsla, det är ett av Pers och Active Skis ledord tillsammans med kvalitet, prisvärda paket och arrangemang med hög säkerhet.

Managing partner Daniel LundinDaniel Lundin

Managing partner
daniel@activeski.se

Från tävlingsåkare för Hässelby Alpina Skidklubb, till ett tilltagande intresse för friåkning. Daniel har satt sina spår på tre av jordens sex kontinenter. Trots det tycker han bäst om att slita på berget i Engelberg och köra Galtiberg-åket. Daniel är delägare i Active Ski tillsammans med Per.

Production Manager JapanErik Lindfors

Production Manager Japan
erik@activeski.se

Efter sex vintrar i Japan där Erik guidat Active Skis gäster i pudret sedan starten av våra resor dit har han nu tagit steget att på deltid jobba administrativt med Japan för Active Ski vid sidan av sitt yrke som polis. Erik håller i leverantörskontakter och produktutvecklingen av våra resor till Japan, men framförallt jobbar han med kundkontakten då han är den mest kunnige av oss                                                          då det gäller skidåkning och resmål i Japan.
                                                     Har ni några frågor om skidåknigen i Japan så kontakta Erik på erik@activeski.se

David Keith

david@activeski.se

Efter att ha slutfört studierna i Östersund/Åre och med flera års skidåkning i bagaget är det nu dags att ta sig an skidåkningen på ett nytt och spännande sätt för David. Han tränade som yngre i den lokala skidklubben, han har genomfört skidlärarutbildning och spenderat flera säsonger i Alperna och Japan samt tävlat lite på skoj de senaste åren. David har sett fram emot att få arbeta med skidåkning och hoppas nu kunna sprida mycket skidglädje hos Active Ski Travel.