Försäkringar

Över hela världen

Gouda

Vi rekommenderar att se över vad du har för försäkringsskydd i din hemförsäkring och/eller kortförsäkring beträffande avbeställnings- och reseskydd. Gouda har tagit fram flera olika lösningar på avbeställnigs- och reseskydd som du kan anpassa efter dina önskemål.

Gouda avbeställningsskydd

Om du ska ge dig ut på en resa rekommenderas att du tecknar en avbeställningsförsäkring i samband med att du köper din resa. Med Goudas avbeställningsförsäkring slipper du oroa dig för en ekonomisk förlust om du skulle bli sjuk eller att något annat inträffar som förhindrar din avresa. Det är alltid olyckligt när resan inte blir av, men har du en avbeställningsförsäkring så får du tillbaka dina pengar, något som du inte har möjlighet till om du är oförsäkrad. Goudas avbeställningsskydd täcker även för eventuella ombokningskostnader om du drabbas av något som innebär att du istället för att avbeställa din resa, bokar om den. Du har också möjligheten att lägga till ett huvudsyfte med resan mot en extra kostnad för att stärka avbeställningsskyddet ytterligare. Den täcker dig då ytterligare, ifall semestern har ett specifikt ändamål som t.ex. skidåkning, då t.ex. en stukad fot kan ödelägga semesterplanerna.

Du tecknar avbeställningsskyddet här >> »

Gouda reseförsäkring

När du reser är det viktigt att du har en försäkring som gör att du kan få till exempel läkarvård eller hemtransport om olyckan skulle vara framme. Gouda Reseförsäkring innebär att du har ett utmärkt skydd för din resa. Det betyder bland annat att du har ett skydd som täcker många äventyrliga aktiviteter på din semester som t.ex offpiståkning (endast med guide). Goudas heltäckande reseförsäkring innefattar även momentet hemtransport, vilket ger dig ett skydd ifall en läkare bedömer att du bör avbryta din vistelse på grund av medicinska skäl och återvända till Sverige betalas ersättning för merkostnader för hemresa. Du har även möjlighet att välja momentet semestergaranti i Goudas försäkring vilket täcker om du blir sjuk på plats eller inte kan genomföra resan som planerat. I dessa fall ger försäkringen ersättning för förlorade resdagar alternativt en ersättningsresa om mer än halva resan går förlorad. Du kan också välja att inkludera ett egendomsskydd i reseförsäkringen vilket täcker dina personliga saker du tar med dig under resan.

Du tecknar reseförsäkringen här >> »

Erbjuds endast i Schweiz

REGA Assistans och Omhändertagande

Ett medlemskap i den schweiziska räddningsorgansiationen REGA täcker räddningsinsatser vid olika tillbud som inträffar i offpistterräng utanför skidområdets gränser.

Active Ski rekommenderar att REGA införskaffas redan i Sverige före avresa via Internet.

Pris/år: 30 CHF per person, ensamstående förälder med barn under 18 år 40 CHF, gifta par eller sambos 60 CHF & familj med barn under 18 år 70 CHF.

För mer information och köp av REGA >> »