Italien

Active Ski arrangerar skidresor till ett flertal skidorter i Italien. Dels till de stora och kända skidområdena Monterosa Ski, Cervinia, Courmayeur, La Thuile och Pila i Aosta-dalen med de allra högsta bergsmassiven i Alperna. Vi erbjuder även skidresor till Adamello Ski (Passo Tonnale/Ponte di Legno) som gränsar till Dolomiterna. Skidåkning i Italien är lika med breda, välpreparerade pister, fantastisk offpiståkning och det italienska köket med mat, vin, kaffe och glass i världsklass. Prata med oss om vad du är ute efter, kanske en charmig by med gågator för shopping, caféer och restauranger eller är det viktigare med boende på ett hotell med ”Wellness-avdelningar” av högsta klass.

 • Madesimo

  Italien

  Madesimo

  Spana in vår senaste destination Madesimo! Puderhålan i provinsen Sondrio. Weekendresor hit hela vintern.

 • Adamello Ski

  Italien

  Adamello Ski

  Adamello Ski erbjuder en stor variation av skidåkning och här finns stora oftast helt orörda offpistytor. Skidsystemet har gjort sig känt för sin familjevänlighet…

 • Monterosa Ski

  Italien

  Monterosa Ski

  Skidorterna Gressoney, Alagna och Champoluc bildar tillsammans skidsystemet Monterosa Ski i Italien. Grymt för både offpist- och pistskidåkning.

 • Pila

  Italien

  Pila

  NYHET VINTERN 2020! Få känner till skidorten Pila på berget ovanför Aosta. Här uppe är det nästa bara "locals" och man har stort svängrum i pisterna.

 • Courmayeur

  Italien

  Courmayeur

  Skyway Monte Bianco – gör Punta Helbronner i Courmayeur mer tillgänglig än någonsin förr. Den nya liften går upp (3 452 m ö.h) på Mont Blancs sydsida.

 • La Thuile

  Italien

  La Thuile

  Snösäkra La Thuile i Aostadalen erbjuder skidåkning i både Italien och Frankrike och hela 160 km pist samt stora och lätt-tillgängliga ytor för offpiståkaren.

 • Cervinia

  Italien

  Cervinia

  Cervinia är Aostadalens högst belägna skidort och är omgiven av två av Europas mest kända bergsmassiv, Matterhorn och Monte Rosa. Skidsystemet är sammankopplat…