Hotel Mirella

  • Hotel Mirella - bild 1
  • Hotel Mirella - bild 2
  • Hotel Mirella - bild 3
  • Hotel Mirella - bild 4
  • Hotel Mirella - bild 5

Beläget i Ponte di Legno ligger Hotel Mirella som är byggt på 1960-talet och som är mycket välkänt för sin mat. Från hotellet är det cirka 600 meter till liftarna som tar dig upp i Ponte di Legnos skidområde och gondolen mot Passo Tonales skidområde. Hotellet erbjuder fri transport till och från liften när du önskar. Det finns också möjligheter att i mån av plats kostnadsfritt förvara skidutrustningen i skidskåp i anslutning till liften där bussen lämnar/hämtar. Avståndet till centrala Ponte di Legno med sina mysiga gågator och torg är knappt 500 meter. 

Rummen är i gott skick med god standard. På hotellet finns det dubbelrum standard på 18 kvm, dubbelrum comfort med möjlighet till två extrabäddar på 20 kvm. För familjer erbjuds specialpriser för Active Skis gäster på 4-bäddsrum och för storfamiljen 5-bäddsrum, "Family King Size" på hela 30 kvm med två separata sovrum. Fräscha badrum på 3-5 kvm tillkommer i samtliga rumstyper. WiFi för surf och mejl finns i gemensamma ytor och de allra flesta rummen, som alla har TV. Halvpension är inkluderat i alla rumskategorier.

På hotellet finns en lugnare bar för after ski. För en extra kostnad har gästerna tillgång till hotellets wellness-avdelning. Personalen på hotellet och familjen Bulferetti strävar efter att ge dig en hög personlig service och hjälper gärna till med information om du har några frågor.