Sporting Hotel

  • Sporting Hotel - bild 1
  • Sporting Hotel - bild 2
  • Sporting Hotel - bild 3
  • Sporting Hotel - bild 4
  • Sporting Hotel - bild 5

Sporting Hotel ligger i Passo Tonale med ski in/out läge (30 meters hike från parkeringen). Hotellet är familjeägt och samtliga rum är nyrenoverade under de senaste åren med mycket inslag av trä och stora kaklade badrum.

Hotellet erbjuder dubbelrum med extrabäddar på 15 kvm alternaivt trippel och 4-bäddsrum på 18-21 kvm samt badrum på 4 kvm. Samtliga rum är helt nyrenoverade under de senaste åren. Halvpension är inkluderat i priset på Sporting Hotel.

På hotellet finns det en Relax-avdelning på hela 800 kvm. Avdelningen med pool (100 kvm) och intillliggande relax och vattensängar samt  vitamin-bar är öppen för alla åldrar. På samma area finns också en bubbelpool som sitter ihop med den stora poolen och en  barnpool för de mindre barnen. Den intillliggande Wellness-avdelningen är endast öppen för de som fyllt 18 år, här finns det finsk bastu, infraröd bastu, turkiskt bad, bubbelpool, isbad, tropiska duschar och sköna relaxstolar. Det finns också möjlighet att köpa till massage och andra behandlingar.
På hotellet finns också ett komplett gym på 80 kvm utrustat med styrketräningsmaskiner och utrustning för konditionsträning, allt med utsikt över poolen.