Offpistguidning

Offpistguidning Hakuba Cortina

Offpistguidning med guide

Hakuba Cortina är världskänt för sin skidåkning i gles skog och djup snö. Ska du hitta till de bästa linjerna och få effektiv åkning under en dag så rekommenderar vi att du bokar en lokal guide. Active Ski har ett mycket bra samarbete med lokala guiderna i Hakuba till exklusiva priser för våra resenärer. Guiderna erbjuder offpistguidning i Cortina men kan också erbjuda guidning på andra skidorter i Hakuba-regionen som t.ex. högalpina Happo One som en fin dag med skidåkning över trädgränsen och falhöjder på 1 000 meter. Det är ett krav att ni under guide-dagen fördel har alpin topptursutrustning för att från liftarna ta er till den orörda snön om guiderna ska garantera orörd puderskidåkning.

Pris - Heldag
inkl. transport

Privat guide för slutet sällskap: 3110 SEK/pers (1 pers), 1645 SEK/pers (2 pers), 1340 SEK/pers (3 pers), 1210 SEK/pers (4 pers) och 1090 SEK/pers (5-6 pers).
Plats i guidegrupp (3-5 pers): på förfrågan.

Guider Lokala guider från Hakuba.
Bokning Boka via telefon eller mejl till Active Ski Travel. Tidig bokning rekommenderas då efterfrågan är stor.
Betalning I samband med slutbetalning av resan (70 dagar före utresa).
Antal per guide 1-5 personer, vid fler än 5 deltagare så kopplas ytterligare en guide på. Vid slutna homgena grupper kan gränsen tänjas.
Förmöte Guiden vill oftast träffa gruppen som ska guida gruppen vid något tillfälle innan första guide-dagen.
Minålder 18 år, yngre med målsmans underskrift.
Skidutrustning Mjukare skidor med rocker och en midja på 105-120 cm är lagom i Japan-pudret. Alpin topptursutrustning är en stark rekommendation för att nå bäst offpiståkning.
Lavinutrustning   Säkerhetsutrusning (transceiver, spade och sond) är krav. Säkerhetsutrustning och lavinryggsäckar hyrs ut av Active Ski Travel. Boka på Mina Sidor under  kappen "Redigera bokning".
Övrigt Du bör ha vana av offpiståkning, vara frisk med hygglig fysiskt form för att delta. Guiden anpassar alltid åkningen och nivån till gruppen.