Offpistguidning

Offpistguidning Hakuba Cortina

Offpistguidning med guide

Hakuba Cortina är världskänt för sin skidåkning i gles skog och djup snö. Ska du hitta till de bästa linjerna och få effektiv åkning under en dag så rekommenderar vi att du bokar en lokal guide. De lokala guiderna kan också ta dig till andra skidorter i Hakuba-regionen som t.ex. högalpina Happo One en fin dag med skidåkning över trädgränsen och falhöjder på 1 000 meter. Det är en stor fördel om ni har alpin topptursutrustning för att från liftarna ta er till den orörda snön och få skid-upplevelser som finns kvar resten av livet.

Pris - Heldag
inkl. transport

Privat guide för slutet sällskap: 4200 SEK/pers (1 pers), 2300 SEK/pers (2 pers), 1700 SEK/pers (3 pers), 1400 SEK/pers (4 pers) och 1200 SEK/pers (5-10 pers)
Plats i guidegrupp (3-5 pers): 1700 SEK/pers (minst 3 deltagare krävs för detta pris)

Guider Lokala guider från Hakuba 
Bokning Boka inne på Mina Sidor > Redigera bokning. Tidig bokning rekommenderas då efterfrågan är stor
Betalning I samband med slutbetalning av resan (70 dagar före utresa)
Antal per guide 1-5 personer, vid fler än 5 deltagare så kopplas ytterligare en guide på. Vid slutna homgena grupper kan gränsen tänjas.
Förmöte Guiden vill oftast träffa gruppen som han ansvarar för på eftermiddagen/kvällen före guide-dagen
Minålder 18 år, yngre med målsmans underskrift
Skidutrustning Mjukare skidor med rocker och en midja på 105-120 cm är lagom i Japan-pudret. Alpin topptursutrustning är en stark rekommendation för att nå bäst offpiståkning
Lavinutrustning   Säkerhetsutrusning (transceiver, spade och sond) är krav. Säkerhetsutrustning och lavinryggsäckar hyrs ut av Active Ski Travel. Boka på Mina Sidor > Redigera bokning
Övrigt Du bör ha god vana av offpiståkning och vara i fysiskt bra form om du bokar plats i grupp för att gruppen ska bli homogen. Vid slutna grupper anpassar sig guiden till gruppen.