Offpistguidning

Offpistguidning Hakuba Valley

Offpistguidning med guide

Passa på att ta del av den bästa offpiståkningen från liftarna i Hakuba Valley. Om du inte åkt offpist i Japan tidigare är chansen att du ska få din bästa offpiståkning någonsin stor. Notera att det inte alltid är så lätt att hitta bra offpist på egen hand, dels är det strikt reglerat var man får åka offpist och dels är konkurrensen om lössnön stenhård. Våra guider har stor erfarenhet av offpiståkning i regionen och vet precis var man ska hitta den bästa offpiståkningen för dagen för att uppnå era önskemål.

Vi samarbetar med de bästa guiderna i Hakuba Valley som är engelsktalande. Vi rekommenderar att boka en egen privat guide för varje sällskap men vi erbjuder också plats i grupp med reservation för att det är minst 4 personer som väljer det tillvalet. Vill ni boka en privat guide flera dagar så kan ni boka in dagarna på olika personer i sällskapet eller skicka ett meddelande via e-post >>> så hjälper vi er boka in det. Det är en fördel om samtliga i gruppen har alpin topptursutrustning (randonnè-skidor med stighudar) då det krävs för att komma åt bästa snön då det inte snöat på något dygn, det finns att hyra hos guidebyrån och hos den skiduthyrning som Active Ski Travel samarbetar med. Är det någon grupp som i samråd med guide vill göra en ren topptur så är det möjligt.

Pris - Heldag
inkl. transport

Privat guide för slutet sällskap: 4200 SEK/pers (1 pers), 2300 SEK/pers (2 pers), 1700 SEK/pers (3 pers), 1400 SEK/pers (4 pers) och 1200 SEK/pers (5-10 pers)
Plats i guidegrupp (3-5 pers): 1700 SEK/pers (minst 3 deltagare krävs för detta pris)

Guider Lokala guider från Hakuba samt svenska guider vid vissa tillfällen
Bokning Boka inne på Mina Sidor > Redigera bokning. Tidig bokning rekommenderas då efterfrågan är stor
Betalning I samband med slutbetalning av resan (70 dagar före utresa)
Antal per guide 1-5 personer, vid fler än 5 deltagare så kopplas ytterligare en guide på. Vid slutna homgena grupper kan gränsen tänjas.
Förmöte Guiden vill oftast träffa gruppen som han ansvarar för på eftermiddagen/kvällen före guidedagen
Minålder 18 år, yngre med målsmans underskrift
Skidutrustning Mjukare skidor med rocker och en midja på 105-120 cm är lagom i Japan-pudret. Alpin topptursutrustning är en stark rekommendation för att nå bäst offpiståkning
Lavinutrustning   Säkerhetsutrusning (transceiver, spade och sond) är krav. Säkerhetsutrustning och lavinryggsäckar hyrs ut av Active Ski Travel. Boka på Mina Sidor > Redigera bokning
Övrigt Du bör ha god vana av offpiståkning och vara i fysiskt bra form om du bokar plats i grupp för att gruppen ska bli homogen. Vid slutna grupper anpassar sig guiden till gruppen.