Offpistguidning

Offpistguidning Hakuba Valley

Offpistguidning med guide

Passa på att ta del av den bästa offpiståkningen från liftarna i Hakuba Valley. Om du inte åkt offpist i Japan tidigare är chansen att du ska få din bästa offpiståkning någonsin stor. Notera att det inte alltid är så lätt att hitta bra offpist på egen hand, dels är det strikt reglerat var man får åka offpist och dels är konkurrensen om lössnön stenhård. Våra guider har stor erfarenhet av offpiståkning i regionen och vet precis var man ska hitta den bästa offpiståkningen för dagen för att uppnå era önskemål.

Vi har ett exklusivt samarbete engelsktalande guider i Hakuba Valley till priser som är exklusiva för Active Skis resenärer. Vi rekommenderar att boka en egen privat guide för varje sällskap men vi erbjuder också plats i grupp på förfrågan. Det är ett krav att samtliga i gruppen har alpin topptursutrustning (randonnè-skidor med stighudar) om guiderna ska komma åt bästa snön då det inte snöat på något dygn. Det finns att hyra hos den skiduthyrning som Active Ski Travel samarbetar med. Är det någon grupp som i samråd med guide vill göra en ren topptur så är det möjligt.

Pris - Heldag
inkl. transport

Privat guide för slutet sällskap: 3100 SEK/pers (1 pers), 1700 SEK/pers (2 pers), 1400 SEK/pers (3 pers), 1250 SEK/pers (4 pers) och 1100 SEK/pers (5-6 pers).
Plats i guidegrupp Endast  på förfrågan.

Guider Lokala guider från Hakuba.
Bokning Boka via telefon eller mejl till Active Ski Travel. Tidig bokning rekommenderas då efterfrågan är stor. Tidig bokning rekommenderas då efterfrågan är stor.
Betalning I samband med slutbetalning av resan (70 dagar före utresa).
Antal per guide 1-6 personer, för vissa guider max 5 deltagare, vid 6 deltagare så kopplas ytterligare en guide på. 
Förmöte Guiden vill oftast träffa gruppen som ska guida gruppen vid något tillfälle innan första guide-dagen.
Minålder 18 år, yngre med målsmans underskrift.
Skidutrustning Mjukare skidor med rocker och en midja på 105-120 cm är lagom i Japan-pudret. Alpin topptursutrustning är ett krav för att komma åt bästa offpiståkningen.
Lavinutrustning   Säkerhetsutrusning (transceiver, spade och sond) är krav. Säkerhetsutrustning och lavinryggsäckar hyrs ut av Active Ski Travel. Boka på Mina Sidor under knappen "Redigera bokning".
Övrigt Du bör ha vana av offpiståkning, vara frisk med hyggligt fysiskt form för att delta. Guiden anpassar alltid åkningen och nivån till gruppen.