Alpine Chalets

  • Alpine Chalets - bild 1
  • Alpine Chalets - bild 2
  • Alpine Chalets - bild 3
  • Alpine Chalets - bild 4

Alpine Chalets i Hakuba Echoland med gångavstånd till restauranger, barer, caféer och mataffär är ett mycket prisvärt boende. De erbjuder 4-, 6- och 8-bäddstugor i 2-4 sovrum med enkelsängar. Alla husen har en möblerad vardagsumsdel och badrum. Fritt hög-hastighets WiFi och TV i samtliga hus samt tvättmaskin. Sänglinne och handukar ingår i boendet samt fri shuttle till mataffären ankomstdagen samt måndag, onsdag och fredag efter skiddagen. Precis utanför entrén av Alpine Chalets är också hållplatsen för skid-bussen för några av skidbussen till Happo One Goryu, Hakuba 47 och Iimore, bussen stannar också vi Happo Bus Terminal för transport till Cortina och Iwatake. Det går också bra att vid några tillfällen beställa shuttle direkttransport från boendet till Happo One eller till Hakuba Base Camp alternativt Happo Bus Terminal om beställning görs senast en dag innan. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i boendet.

Chalet med 2 sovrum (4 bäddar)
Perfekt för en liten familj eller grupp på 4 personer som vill bo i ett eget hus på 55 kvm. Ett av sovrummen är privat och det andra med öppen planlösning ovanför trappan. Huset har förvaringsmöjligheter för skidor och pjäxor vid entrén. Miniköket har 2 gas-brännare, mikrovåg, ugn, vattenkokare och riskokare samt bestick och porslin för 4 personer. Badrum med hårtork och toalett är separerade från varandra.

Chalet med 3 sovrum (6 bäddar)
Två-våningshus på 68 kvm med 2 sovrum på övre plan och ett sovrum på nedre plan. Huset har förvaringsmöjligheter för skidor och pjäxor vid entrén. Miniköket har 2 gas-brännare, mikrovåg, ugn, vattenkokare och riskokare samt bestick och porslin för 6 personer. Badrum med hårtork och toalett är separerade från varandra.

Chalet med 4 sovrum (8 bäddar)
Ett sedan något år tillbaka nybyggt hus med plats för 8 personer i 4 privata sovrum med enkelsängar och 2 badrum. Vardagsrumsdel på nedre plan och samtliga 4 sovrum på övre plan. Huset har förvaringsmöjligheter för skidor och pjäxor vid entrén. Köket har gas-spis, mikrovåg, ugn, vattenkokare och riskokare samt bestick och porslin för 8 personer. Tvättmaskin på båda våningsplanen.