Hokkaido - The local experience

Tillsammans med lokala guider erbjuder vi detta paket på förfrågan till slutna grupper. Hokkaido -  The local experience är för er som söker ett flexibelt upplägg på er skidresa, vill få en lokal förankring samtidigt som ni vill åka skidor på  Hokkaidos bästa skidorter. 

Hokkaido - The local experience var en nyhet inför vintern 2018 och innehåller allt man kan önska för en skidresa till Japan. Grunden är en resa till Hokkaido med 7 skiddagar tillsammans med en lokal guide. Vi bor första halvan av resan i Niseko och upplever skidåkningen här och i de närliggande skidorterna. Sedan förflyttar vi oss till centrala delarna av Hokkaido och utforskar skidorterna i denna region. Gillar ni att gå på topptur anpassar guiden valet av skidorter efter detta, har ni specifika önskemål om skidorter ni vill besöka gör vi allt vi kan för att anpassa resan efter era önskemål. Vi samarbetar både med både cat-ski operatörer och heli-ski operatörer i området vilket ger möjlighet att anpassa resan efter väldigt specifika önskemål.

I resan ingår förutom flyg och boende inkl frukost också alla transfer och liftkort, och sist men inte minst en lokal guide som tar hand om gruppen under alla dagar av er resa. Önskar ni halvpension under er resa går detta också att lägga till. Har ni specifika önskemål gör vi vad vi kan för att anpassa resan efter just er. Varför inte kombinera er skidresa med några dagars avkoppling i Sapporo?

Är ni en grupp som letar efter en skidresa som passar just er är ni välkomna att kontakta oss för att diskutera olika alternativ samt för att få en prisbild.

Hotellen

 Vi bor bekvämt på hotell som ligger strategiskt för att nå bra skidåkning. Exakt vilka hotell vi kommet att bo på bestämmer vi tillsammans med er för att det även här skall finnas möjlighet att påverka hur man vill att resan skall se ut.

Skidåkningen

På denna flexibla resa är det i förväg inte bestämt vilka skidorter som ska besökas. Beroende på väder, snöförhållande och önskemål från gruppen görs en plan som är unik för varje avgång. Generellt är det fantastisk skidåkning på Hokkaido med stor variation och mycket snö. De lokala guiderna har stor kunskap om området och de olika skidorterna. Det finns möjlighet till både liftburen skidåkning och toppturer/ski touring beroende på önskemål och förhållande.

 Vi rekommenderar att alla i gruppen skall ha med sig topptursutrustning för att ha möjlighet att hitta orörd snö även de dagar det inte snöat. Det är obligatoriskt att ha komplett säkerhetsutrustning i form av spade, sond och tranciver på dessa resor. Man kan i samband med resa hyra både toppturs-utrustning och säkerhetsutrustning från Rising Sun Guides. 

Sammanfattning Hokkaido-The local experience

I paketet ingår:

  • Flyg Arlanda (eller Oslo, Köpenhamn) till Sapporo t/r
  • Handbagage 8 kg, 1 Incheckat bagage 23 kg samt specialbagage; skid- snowboardutrustning (en uppsättning)
  • Samtliga transporter till och från flygplats och mellan de olika skidorterna
  • Liftkort 7 dagar
  • Offpistguidning med lokal guide i 7 dagar
  • Boende 9 nätter inkl frukost. (Sista natten bor vi på flygplatsen för bekväm hemresa).
  • Tillträde till hotellens Onsen/Wellnessavdelningar

Pris: Kontakta oss för prisupgift på denna resan

Då detta är ett grundförslag finns möjligheten för Er att påverka hur Ni vill att resan skall se ut. Vill Ni ha fler eller färre skiddagar, vill Ni bara bo på ett hotell under hela vistelsen för att slippa förflyttning under veckan? Hör av Er till oss på info@activeski.se så ska vi försöka ta fram ett paket som passar just Er!

 Tillägg

  • Förläng din resa med eventuellt stopp i Sapporo eller med mer skidåkning på valfri ort (hotell bokas på egen hand)

Intresserad av denna resa? Då detta paket skräddarsys efter just era önskemål, vänligen kontakta oss för mer information och pris på info@activeski.se