Boende

Pension Sohler

  • Pension Sohler - bild 1

Pension Sohler, Gaschurn

i hjärtat av Gaschurn med bästa läge mellan restauranger och dalstation, ligger Pension Sohler. Sonja som driver pensionatet är uppvuxen i Gaschurn och hennes sambo Lennart flyttade från Stockholm i mitten på 80 talet, de hjälper gärna till med tips om bästa backarna och andra unika saker som normalt bara lokalbefolkningen känner till. Rummen är välskötta och sängarna sköna med tjocka duntäcken precis som det skall vara. Som en extra bonus finns en liten bastu som går att boka för mindre sällskap. Skidrum med pjäxvärmare finns att tillgå.

 

Explorer Hotel Montafon

  • Explorer Hotel Montafon - bild 1
  • Explorer Hotel Montafon - bild 2
  • Explorer Hotel Montafon - bild 3
  • Explorer Hotel Montafon - bild 4

Explorer Hotel Montafon, Gashurn

I utkanten av Gaschurn ligger design hotellet Explorer Hotel Montafon. En bra utgångspunkt för att upptäcka Montafondalens olika skidområden, skidbussen stannar precis utanför hotellet. Närmaste lift ligger 1,2 km från hotellet, in till de Gaschurns mysiga bygata är det ca 1 km.

Explorer ett är nytt och modernt hotell med en populär relax med bastu och tränings möjligheter. Rummen är snyggt och smart inredda med bra förvaring anpassat för sportutrustning. Tv och fritt WIFI i alla rum. Loungebar, frukostmatsal och reception allt i ett skapar en välkomnade intryck när du kommmer till hotellet.