Schweiz

Active Ski Travel är den största skandinaviska researrangören till Schweiz, landet ligger i hjärtat av alperna och bergen är stora. Här råder Schweizisk perfektionism, liftarna är effektiva och smart dragna och man kan ställa klockan efter tågen. Det är inte för inte som många duktiga svenska skidåkare och fotografer håller till i Engelberg. Active Ski Travel erjuder resor till Andermatt, Davos/Klosters, Engelberg, Grindelwald, Mûrren, Verbier och Zermatt i Schweiz.

 • Engelberg

  Schweiz

  Engelberg

  De svenska säsongarnas favoritort med ett antal grymma offpiståk. Kort transfer från Zurich gör att den passar perfekt även för weekendresor.

 • Zermatt

  Schweiz

  Zermatt

  Världens bästa skidort? 350 km pist i alla väderstreck och oanade offpist möjligheter gör att många skidåkare rankar Zermatt till Alpernas bästa skidort.

 • Andermatt

  Schweiz

  Andermatt

  Höga berg och extremt mycket snö har gjort området till Schweiziska arméns idealiska utbildningsort åt sina alpjägare. Andermatt är ett "meca" för offpiståkning,…

 • Davos/Klosters

  Schweiz

  Davos/Klosters

  Davos är europas högst belägna stad och har allt man kan önska sig av en skidort. De 5 olika liftsystemen som man smidigt tar sig emellan bildar tillsammans…

 • Verbier

  Schweiz

  Verbier

  Vill man kombinera grymt nattliv med massor av snö, över 400 km pist och närmast obegränsade utmaningar i offpisten är Verbier skidorten man måste åka…

 • Mürren

  Schweiz

  Mürren

  Mürren är en lugn, mysig och otroligt charmig skidort som erbjuder sköna carvingpister samt gott om fina ytor för offpiståkning.

 • Grindelwald

  Schweiz

  Grindelwald

  Grindelwald ligger i Berner Oberland i centrala Schweiz. Grindelwald ingår i Jungfrau Region som med sina 213 km pist är ett av Schweiz största skidområden.