MERA SKANDINAVIEN

MEST SNÖ

MERA SKANDINAVIEN!

Active Ski Travel är en av de få researrangörerna som förutom resor till alperna, pyrenéerna, Japan och Kanada även erbjuder resor till Sverige och Norge. I rådande oroliga pandemi-resor har vi tagit beslut på att erbjuda fler resmål och avgångar med buss, flyg och tåg till Skandinavien. Förutom fler avgångar till våra inarbetade resmål såsom Kittelfjäll, Riksgränsen och Stranda kikar vi flera nya resmål. Nyheten Lofoten by boat från i vintras där vi satte in extra avgångar men som ej kunde genomföras pga corona-pandemin kommer att erbjudas i vinter också.

En NYHET för 2021 som redan är spikad är en "guide-inclusive resa" till Narvik med exklusivt boende uppe i skidområdet på Narvikfjellet med egen jacuzzi och utsikt över Narvik stad och fjäll & fjordlandskapet för 6 gäster och egen guide som erbjuder bästa åkningen för dagen med toppturer i området och offpistguidning på Narvikfjellet under 3 helger i vinter.

CORONA-GARANTI! Vi kan förstå att det finns en osäkerhet i rådande corona-pandemi att boka en resa så långt bort och fram i tiden men Active Ski Travel erbjuder fri avbokning med full återbetalning av resan ända fram 1 november.