Ride & safety

Tillsammans med Engelberg Tourismus erbjuder vi nu en resa till Engelberg (6-9 sep) med en 2 dagars MTB-kurs. Kursen heter Ride & safety och syftet är att lära sig mer om om hur cyklar i bergen på ett säkert och roligt sätt. Kursen leds av lokala cykleguider under lördag-söndag (7-8 sep) och innehåller både praktik och teori.  Måndagen är en "fri" dag och då har man chansen att upptäcka Engelbergs cykelleder på egen hand. 

Pris: 6 990 sek/pers inkl flyg Arlanda - Zurich  t/r, transfer t/r, boende på Hotel Hoheneck med frukost samt  2 dagars cykelkurs

OBS! Begränsat antal platser. Detta är en 2 dagars kurs och enstaka dagar kan inte bokas. Inga förkunskaper krävs, men man bör ha en god kondition.  Hyra av cykel tillkommer (ca 50 CHF/per dag).  

Engelberg har ett vädligt stort utbud av cykelleder för alla typer av cyklister och nivåer.  Downhill, singletrack, e-bike... Här finns något för alla och er info om de olika cyklelederna finns här

Engelberg är framförallt känt för den gryma offpiståkningen vintertid, men Engelberg har väldigt mycket att erbjuda även på sommaren.  Klättring, cykling, bergslöpning, golf och vandring mm.