Våra Medarbetare

Managing director Per StrömbergPer Strömberg

Managing director
per@activeski.se

Per är utbildad idrottslärare på GIH i Stockholm. Det var under perioden som idrottslärare som han började anordna vinterfjällutbildningar med betoning på säker offpiståkning för eleverna. Kittelfjäll var då det självklara resmålet och idag drygt 20 år senare, är fortfarande Kittelfjäll tillsammans med andra orter i Skandinavien, Alperna och Japan en del av Active Ski Travels resmål. 
Nöjda kunder och resor med hög kvalité och personlig service är några av Pers och Active Skis ledord.

Managing partner Daniel LundinDaniel Lundin

Managing partner
daniel@activeski.se

Från tävlingsåkare för Hässelby Alpina Skidklubb, till ett tilltagande intresse för friåkning. Daniel har satt sina spår på tre av jordens sex kontinenter. Trots det tycker han bäst om att slita på berget i Engelberg och köra Galtiberg-åket. Daniel är delägare i Active Ski tillsammans med Per.

David Keith

Sales/Project Administrator
david@activeski.se

Studerat i Östersund/Åre och med flera års skidåkning i bagaget. Han tränade som yngre i den lokala skidklubben, han har genomfört skidlärarutbildning och spenderat flera säsonger i Alperna och Japan samt tävlat lite på skoj de senaste åren. David ser fram emot att få arbeta med skidåkning och försöka sprida mycket skidglädje hos Active Ski Travel.

Production Manager JapanErik Lindfors

Production Manager Japan
erik@activeski.se

Efter sex vintrar i Japan där Erik guidat Active Skis gäster i pudret sedan starten av våra resor dit har han nu tagit steget att på deltid jobba administrativt med Japan för Active Ski. Erik håller i leverantörskontakter och produktutvecklingen av våra resor till Japan, men framförallt jobbar han med kundkontakten då han är den mest kunnige av oss då det gäller skidåkning och resmål i Japan. Har ni några frågor om skidåkningen i Japan så kontakta Erik.